Napoleon vierde zijn vele overwinningen steevast met bubbels. Openen op de normale manier duurde soms te lang dus werd de kop er met een sabel van afgehakt.

Sabreren is een opwindende manier om een fles bubbels te openen. Leer je Bubbels te openen met de klasse van een veldheer voor je ‘m gaat proeven in een workshop sabreren bij 4-Trading.

Onder leiding van een sabreermeester leer je hoe je een fles bubbels uit Budapest vakkundig onthoofdt. Anderhalf uur lang neemt hij je mee op een veroveringstocht doorheen het verborgen wijnland Hongarije, waar je verschillende soorten mousserende wijn annexeert met bijpassende hapjes.

Het Amsterdamse 4-Trading is gespecialiseerd in Hongaarse wijnen. Het land heeft een eeuwenoude traditie met ruim 22 wijngebieden waarin je op schattenjacht kan gaan. 4-Trading selecteert en importeert de fijnste wijnpareltjes. Zo is 4-Trading exclusief vertegenwoordiger van Törley: een Hongaars topwijnhuis dat al sinds 1882 uitblinkt in mousserende wijnen. De wijnen zijn te bestellen via de online shop.

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.
Deze proeverij kan vanaf minimaal 2 personen tot maximaal 10 personen.

2 personen €70,- incl 2 flessen Bubbels en hapjes.
Extra per persoon €15,- en per fles.